Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Όταν τα σχολεία αξιοποιούν την τεχνολογία

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συμμαθητές μας από το 17ο Δημοτικό Σχολείο της Ρόδου 
μας έστειλαν ένα ηλεκτρονικό γράμμα:


Αγαπημένοι μας ζωηροί συμμαθητές, ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!Αυτή την ώρα που σας γράφουμε κάνουμε γλώσσα κι είμαστε στη σελίδα 70 όπου μας έδωσε την ιδέα να επικοινωνήσουμε μαζί σας ηλεκτρονικά. Δεν σας συστηθήκαμε όμως. Είμαστε οι 17 συμμαθητές σας από το 17ο Δημοτικό Ρόδου. Τα ονόματά μας είναι : Αποστόλης, Κωνσταντίνος (2), Μιχάλης (2), Αντώνης, Θωμάς, Γιώργος, Γιάννης (2), Δημήτρης, Μαρία, Δέσποινα, Έφη, Σπυριδούλα, Νικολέττα και Εμμανουέλλα – Τσαμπίκα.Μένουμε στους Αγίους Αποστόλους κοντά στο νέο νοσοκομείο της Ρόδου. Είμαστε χαρούμενοι που η τάξη μας διαθέτει διαδραστικό πίνακα και σύνδεση με internet κι έτσι μπορούμε να επεξεργαζόμαστε καλύτερα το μάθημά μας.


Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο μπράβο για τα όσα κάνετε. Μας άρεσαν ο ύμνος της τάξης σας , τα πειραγμένα ζώα και πριν λίγο είδαμε το βιντεάκι με το μαγαζί του ρολογά. Στο σπίτι παίζουμε παιχνίδια και βλέπουμε αρκετά βιντεάκια που επιλέγει ο κύριος Αντώνης ! Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Αντώνη !

Χαρήκαμε που μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε ηλεκτρονικά! Να έχετε μια χαμογελαστή μέρα και να περνάτε καλά!

Με πολλή αγάπη
Οι συμμαθητές κι οι συμμαθήτριές σας από τη 
Β τάξη του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου. 
Ακολούθησε η δική μας απάντηση:


Αγαπημένοι μας συμμαθητές από τη όμορφη Ρόδο, γεια σας!

Σήμερα το πρωί, στο μάθημα της Γλώσσας, διαβάσαμε το ηλεκτρονικό γράμμα που μας στείλατε και χαρήκαμε πάρα πολύ!

Εμείς είμαστε 22 παιδιά στη Δευτέρα τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού. Τα ονόματά μας είναι: Μαριντόρα, Λήδα, Χαρά, Ειρήνη, Άρτεμις, Ελπινίκη, Σοφία – Κλειώ, Παναγιώτης (2), Κωνσταντίνος (2), Βασίλης (2), Μυρτώ, Μηνάς, Σωτήρης, Μαρία, Χριστίνα, Σοφία, Αφροδίτη, Γρηγόρης και Δημήτρης.Είμαστε χαρούμενοι που σας γνωρίσαμε. Είδαμε τη σελίδα της τάξης σας στο internet και μια μέρα θα θέλαμε να σας δούμε από κοντά για να σας γνωρίσουμε καλύτερα.Έχουμε μια ωραία ιδέα: τι θα λέγατε να μιλήσουμε μέσω Skype; Προτείνουμε ο κ. Αντώνης με την κ. Ανθή να συνεννοηθούν για να μπορέσουμε να δούμε την τάξη σας και εσείς τη δικιά μας!


Με πολλή αγάπη

Οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές σας από τη
Β τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργούκαι η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα!


τα παιδιά αλληλογνωρίστηκαν μεταξύ τους και τραγούδησαν
Επικοινωνία με τη Β’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού


Η Β' τάξη του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου μάς συστήνεται

Δεν υπάρχουν σχόλια: