Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Η Β' τάξη του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου μάς συστήνεται
Δεν μας ήταν δύσκολο να σκεφτούμε! Από πέρσι παρακολουθούμε και συνεργαζόμαστε με το ιστολόγιο

Ο Ζωηρός μαθητής της  Πρώτης”   που τώρα όπως και μεις έγινε Ο Ζωηρός μαθητής της Δευτέρας“.


Ευτυχώς για μας ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, μας εξασφάλισε από πέρσι να έχουμε διαδραστικό πίνακα στην τάξη και σύνδεση internet.

Έτσι ,λοιπόν, αφού παρακολουθήσαμε το τελευταίο βιντεάκι των συμμαθητών μας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, που το τραγουδήσαμε και μεις στην τάξη, συντάξαμε το κείμενο και τους στείλαμε την καλημέρα μας. Μπορείτε να την δείτε εδώ

Ο κύριος Αντώνης είχε την ευγενή καλοσύνη να φιλοξενήσει την ηλεκτρονική μας επικοινωνία σε άρθρο του εδώ

Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες από τις σημερινές μας δραστηριότητες και την γνωριμία μας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τους συμμαθητές μας στο Χολαργό :)Αγαπημένοι μας ζωηροί συμμαθητές, ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!

Αυτή την ώρα που σας γράφουμε κάνουμε γλώσσα κι είμαστε στη σελίδα 70 όπου μας έδωσε την ιδέα να επικοινωνήσουμε μαζί σας ηλεκτρονικά. 

Δεν σας συστηθήκαμε όμως. Είμαστε οι 17 συμμαθητές σας από το 17ο Δημοτικό Ρόδου. Τα ονόματά μας είναι : Αποστόλης, Κωνσταντίνος (2), Μιχάλης (2), Αντώνης, Θωμάς, Γιώργος, Γιάννης (2), Δημήτρης, Μαρία, Δέσποινα, Έφη, Σπυριδούλα, Νικολέττα και Εμμανουέλλα – Τσαμπίκα.

Μένουμε στους Αγίους Αποστόλους κοντά στο νέο νοσοκομείο της Ρόδου. Είμαστε χαρούμενοι που η τάξη μας διαθέτει διαδραστικό πίνακα και σύνδεση με internet κι έτσι μπορούμε να επεξεργαζόμαστε καλύτερα το μάθημά μας.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο μπράβο για τα όσα κάνετε. Μας άρεσαν ο ύμνος της τάξης σας , τα πειραγμένα ζώα και πριν λίγο είδαμε το βιντεάκι με το μαγαζί του ρολογά. Στο σπίτι παίζουμε παιχνίδια και βλέπουμε αρκετά βιντεάκια που επιλέγει ο κύριος Αντώνης ! Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Αντώνη !

Χαρήκαμε που μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε ηλεκτρονικά! Να έχετε μια χαμογελαστή μέρα και να περνάτε καλά!
Με πολλή αγάπη
Οι συμμαθητές κι οι συμμαθήτριές σας από τη 
Β τάξη του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!
 Αύριο όλοι μαζί θα διαβάσουμε το γράμμα σας και θα σας απαντήσουμε. 
Μας ξαφνιάσατε ευχάριστα!

το ιστολόγιο των φίλων μας από τη Ρόδο εδώ

 η απάντησή μας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια: